Over De Hoepel Fabriek

dehoepelfabriek


Hoi! Mijn naam is Sharon en sinds 2021 run ik de Hoepelfabriek in Amersfoort!

De Hoepelfabriek is al een paar jaar geleden ontstaan; een leuke shop met een ruim aanbod in polypro hoepels, maar ook beginner en intermediate hoelahoepels!

Toen ik hoorde dat de eigenaresse zich op andere dingen wilde focussen en de stekker eruit wilde trekken, heb ik enthousiast aangeboden om het stokje over te nemen!

In 2011 bestelde ik mijn eerste echte hoelahoepel, op ebay, want in Nederland kon je ze nog niet vinden. Ook waren er maar weinig tutorials te vinden en er werden bijna nergens lessen gegeven.
Na een tijd lang de hoepel hobby op een laag pitje te hebben gezet, is deze liefde vorig jaar weer helemaal aangewakkerd!
De community is gegroeid, er zijn talloze tutorials te vinden en in elke uithoek van Nederland kan je wel een hoelahoep les boeken!

Ik vind het super leuk om te zien dat steeds meer mensen hoepelen en hoopdance proberen en hoop dat jij dat ook snel doet! ;)

De Hoepelfabriek is nog in ontwikkeling, meld je aan op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe hoelahoep designs, polypro voorraad aanvullingen en meer! 

Liefs,

Sharon

Nieuwer bericht