Over De Hoepel Fabriek

dehoepelfabriek


Hoi! Mijn naam is Sharon en sinds 2021 run ik de Hoepelfabriek in Amersfoort!

Vol enthousiasme run ik het kleinste fabriekje in Nederland, De Hoepelfabriek!
Ik ben al jaren gek op hoopdance, een vorm van dansen met een hoepel dat steeds meer in opkomst is in Nederland. Eindelijk!
Met De Hoepelfabriek draag ik mijn steentje bij aan de hoepel community door het aanbieden van kleurrijke handgemaakte hoepels van goeie kwaliteit. Beginners tot gevorderden die op zoek zijn naar polypro hoepels kunnen hier hun hart ophalen.

In 2011 bestelde ik mijn eerste echte hoelahoepel, op ebay, want in Nederland kon je ze nog niet vinden. Ook waren er maar weinig tutorials te vinden en er werden bijna nergens lessen gegeven.
Na een tijd lang de hoepel hobby op een laag pitje te hebben gezet, is deze liefde vorig jaar weer helemaal aangewakkerd!
De community is gegroeid, er zijn talloze tutorials te vinden en in elke uithoek van Nederland kan je wel een hoelahoep les boeken!

Ik vind het super leuk om te zien dat steeds meer mensen hoepelen en hoopdance proberen en hoop dat jij dat ook snel doet!


Meld je aan op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe hoelahoep designs, polypro voorraad aanvullingen en meer! 

Liefs,

Sharon

Nieuwer bericht