Welke polypro hoepel moet ik kopen?

polypro polypro hoepel

Je eerste polypro hoepel bestellen!

Wanneer je het taille hoepelen met je beginner/intermediate hoepel al goed onder de knie hebt en graag meer trucjes wilt kunnen doen, is het tijd voor een polypro hoepel!

Waarom? Omdat een lichte en buigzame hoepel een nieuwe deur opent naar ontelbare leuke trucjes en mogelijkheden om je flow naar een nieuw niveau te brengen!

polypro hoepel medusaHet kan een beetje overweldigend voelen wanneer je een keuze gaat maken, al die soorten materialen, tape of niet? Welke maat buis? Welke diameter moet ik kiezen?


Bij de Hoepelfabriek vind je vooral polypro hoepels gemaakt van 16mm en 19mm buis, er bestaan nog meer maten maar deze zijn het meest gangbaar.
Het is verstandig om te beginnen met een 19mm buis, dit is een kleinere stap als je gewend bent aan een intermediate hoepel aangezien deze gemaakt worden van 20mm buis. 
16mm buis is lichter, flexibeler en reageert doorgaans veel sneller en is daarom een betere keuze als je al wat hoepel skills hebt opgebouwd.

De diameter die ik aanraad voor beginners is 90cm wanneer je zowel onbody maar ook offbody wilt hoepelen.
Ben je wat korter? Dan kan je beter voor 85CM gaan.
Als je toch nog twijfelt over welke diameter goed voor jou is, kan ik je aanraden om je binnenbeen lengte op te meten. Je wilt dat je hoepel net iets kleiner is dan die lengte, zodat hij niet over de grond schraapt als je bijvoorbeeld wedgies wilt doen.

Ben je een beginner? Kies dan voor een grip tape aan de binnenkant van je polypro hoepel, dit maakt een mega verschil!
Polypro buis is glad, dit zal geen problemen opleveren wanneer je een truc al goed onder de knie hebt en precies weet hoe je moet bewegen maar wanneer je iets aan het oefenen bent dan kan je die extra grip goed gebruiken.

De polypro hoepels van de Hoepelfabriek zijn van top kwaliteit. De polypro buizen worden meerdere keren per jaar geïmporteerd vanuit Hoopologie in Amerika.
Ze zijn voor 3/4e deel op te rollen en weer uit te rollen en vast te klikken door middel van een handige push button, zo kan je hoepel met je mee op reis!
Let er wel op dat polypro buis gevoelig is voor temperatuurverschillen en zonlicht. Laat je hoepel niet onnodig lang in de zon liggen, doe voorzichtig met je hoepel wanneer het vriest want je wilt niet dat je hoepel breekt!


Vraag je je af waarom zoveel hoopers meerdere soorten polypro hoepels hebben? Dat komt omdat er:
1. Verschillende maten buis en hoepels zijn handig voor verschillende trucjes en dans stijlen.
2. Kleinere hoepels zijn leuk voor het uitvoeren van off body trucjes in hoge snelheid.
3. Grotere hoepels zijn leuk voor onbody trucjes en flowy hoopdance.
4. Er zijn veel te veel leuke kleurtjes en tapes om uit te kiezen. ;) 


Ben je klaar om je nieuwe polypro hoepel te bestellen? Check het assortiment hier!Ouder bericht