Veelgestelde vragen

 De Hoepelfabriek is gesloten van 30 juli 2022.
Bestellingen die worden geplaatst zullen na 30 juli in behandeling genomen worden. Bedankt voor je begrip!YES! Ik heb een hoepel besteld! Wanneer kan ik hem thuis verwachten?
Helaas duurt het duurt tijdelijk gemiddeld 14 werkdagen voordat je je hoepel thuis kan verwachten.

Ik kon hier toch ook beginner hoepels bestellen?
Dat klopt! Sinds april 2022 ben ik gestopt met het aanbieden van beginner en intermediate hoepels, je kan hier dus alleen terecht voor polypro hoepels.Wat is een travel hoop (reis hoepel)?
Polypro hoepels van de Hoepelfabriek komen met een push button systeem, via dit systeem kan je je hoepel (gedeeltelijk) opvouwen zodat je hem makkelijk mee kan nemen op reis!
Nadat je bestelling is verstuurd, worden de instructies naar je toe gemaild!


Verkoop je ook een cadeaubon?
Ja zeker! Die vind je hier.

Heeft de tape op een hoepel een functie?
De tape op een hoela hoep is ontzettend belangrijk! De tape geeft je hoepel grip zodat je kleding niet uit hoeft te doen tijdens het hoepelen. Al kan dat wel helpen tijdens het oefenen van nieuwe tricks! ;)

Kan ik ook zelf een hoepel ontwerpen of afwijkende maat bestellen?
Ja zeker! Ik vind het super leuk om jouw persoonlijke wensen waar te maken. Neem hier contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.


Hoe blijft mijn hoelahoep lang mooi?
  • Hoepel vooral op plekken waar je een zachte ondergrond hebt zoals op gras of op een kleed.
  • Laat je hoelahoep zo veel mogelijk uitgevouwen staan! Hoewel de hoelahoep geschikt is om te worden opgevouwen, is het beter om deze alleen in- en uit te vouwen wanneer dit echt nodig is.
  • Polypro is gevoelig voor (extreme) veranderingen in warmte en kou. Houd hier rekening mee!


Mijn hoepel is niet perfect rond net na het uitvouwen, is dit normaal?
Ja zeker, de hoepel heeft even tijd nodig om weer in zijn oorspronkelijke ronde vorm te terug te komen. Ook kan de tape een beetje gekreukeld zijn na zijn reis in de post. Nadat je de hoepel binnen hebt gehad en hebt uitgevouwen heeft hij even de tijd nodig om weer in zijn oorspronkelijke vorm te komen.


Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan contact op met De Hoepelfabriek, ik help je graag!