Verzenden en betalen

 De Hoepelfabriek is tijdelijk gesloten.
Heb je een cadeaubon die je wilt innen? Nemen dan even contact met me op, in dit geval kan je nog wel een hoepel uitkiezen!YES! Ik heb een hoepel besteld! Wanneer kan ik hem thuis verwachten?
Helaas duurt het duurt tijdelijk gemiddeld 14 werkdagen voordat je je hoepel thuis kan verwachten.

Ik kon hier toch ook beginner hoepels bestellen?
Dat klopt! Sinds april 2022 ben ik gestopt met het aanbieden van beginner en intermediate hoepels, je kan hier dus alleen terecht voor polypro hoepels.

BETAALMETHODEN
Bij De Hoepelfabriek betaal je veilig via:
  • IDEAL
  • PAYPAL
  • BANCONTACT (Belgie)

Bij alle betaalmethoden kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank of Paypal account.

Betalen via iDEAL is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bestel je vanuit België, dan kun je betalen via BanContact of Paypal.Hoeveel zijn de verzendkosten?
Post NL: € 6,75
Afhalen in Amersfoort: Gratis!
Woon je in België? Standaard verzending kost €9,80 (met track & trace: €13,-).

Post NL bezorgd doorgaans binnen 1-2 dagen, maar vertragingen zijn op dit moment helaas niet ongebruikelijk door de (corona)drukte bij de post bedrijven.

Verzenden jullie ook naar België?
Ja zeker!
Betalen kan in dat geval via Bankcontact/Mister Cash. Bestel je vanuit België dan betaal je €9,80 aan verzendkosten (met track en trace €13,-).

Kan ik mijn hoepel ook afhalen?
Ja, dat kan zeker. Wij zijn gevestigd in Amersfoort!
Mail van tevoren wel even voor het maken van een afspraak, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan!

RETOUREN
Kan ik mijn hoepel ruilen of retourneren?
De Hoepelfabriek geeft je de optie om binnen 14 dagen van je aankoop af te zien. Dus als je om wat voor reden dan ook niet blij bent met je hoepel, mag deze binnen 14 dagen worden terug gestuurd en/of worden geruild. De verzendkosten komen in dit geval voor eigen rekening.
Bij gebruikssporen en/of beschadiging zijn wij helaas wel genoodzaakt een gedeelte van het retourbedrag in te houden. Een hoelahoep die speciaal voor jou op maat/kleur is ontworpen (lees: en niet tot het bestaande assortiment behoort), kan echter niet worden terug gestuurd.

Heb je nog meer vragen? Neem dan hier contact met me op!